marți, 11 mai 2010

Exclusivitate: Armata e cu noi, armata s-a descotorosit de un gunoi

În cinstea vizitei secretarului general al NATO în România, Armata a simțit nevoia să desfacă șampanii și să pună de-un grătar. Fiindcă e criză, a trebuit să se limiteze un pic și, tot ce și-a permis, a fost doar desfacerea unui contract și sacrificarea unui berbec.

Atît contractul, cît și berbecul, sînt sub același nume: generalul Ioan Sîrbu. Evenimentul merită notat în analele Armatei, ca fiind momentul în care a fost pîrlit cel mai mare impostor al hainei militare românești. Presa a scris ani în șir despre isprăvile penale ale lui Sîrbu și chiar merită să le reamintim un pic, fiindcă sînt de legendă.

Revoluția l-a prins brancardier militar, fără studii superioare. Uzînd de un fals, Sîrbu s-a trecut student la Stomatologie. Cu diploma de studii obținută ilegal a avansat cu viteza glontelui în grade militare și universitare. A ajuns general și șef al celui mai mare spital din România, Spitalul Militar Central.

Postură din care a concediat mari medici militari, deranjat poate de faptul că aceștia și-au făcut studiile pe bune și că au avansat lent în grade, în ritm normal adică. După ce a fost dovedit de instanțe că și-a clădit cariera pe un fals grosolan, în loc să i se tragă de sub fund scaunul de șef al Spitalului Militar, Sîrbu a fost avansat la conducerea întregii Direcții Medicale a Armatei.

Cînd ne așteptam ca următoarea pedeapsă primită de impostor să fie numirea la șefia Statului Major, a venit surpriza: generalul Ioan Sîrbu a fost destituit. Motivația, transmisă nouă de niște surse prin alte surse are în ea o foarte posibilă sursă de adevăr: “De data asta, Sîrbu n-a mai putut să-și cumpere funcția.” Ciudat, tocmai acum cînd e criză de bani! (alex.cautis@kamikazeonline.ro)

DIN ACEASTA CAUZA MERGE ASA BINE ASISTENTA MEDICALA !!!!!!!!!!!!!!!