luni, 10 mai 2010

Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!

Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!

Trăim o perioadă de maximă umilinţă a cetăţeanului roman! Noi nu mai avem libertate şi drepturi în propria noastră ţară! Oamenii sunt transformaţi în sclavi la dispoziţia acestei mafii politice fără precedent în istoria de 151 de ani a României!
Simt că este răzbunarea lui Ceauşescu! Băsescu vorbeşte despre unul gras care stă pe umerii celui slab! Eu o văd pe Elena Udrea pe postul grasei, aruncând milioane de euro pe branduri de ţară şi defilând cu nesimţire în faţa celor care n-au cu ce trăi de azi pe mâine!
Eu aparţin României! România este înainte de orice altceva ŢARA NOASTRĂ, este PATRIA! Iar eu, ca orice om nascut aici, sunt o parte din ţară!
Nu recunosc acest STAT! Republica numită România nu mă reprezintă!
Apelul meu este adresat Armatei, militarilor armatei române!
Faceţi-vă datoria şi apăraţi ţara!
Priviţi ce scrie Constituţia României
CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
TITLUL I
Principii generale
Statul român ARTICOLUL 1
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor – legislativă, executivă şi judecătorească – în cadrul democraţiei constituţionale.
(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.
————————-
Suveranitatea ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.
———————
CAPITOLUL III
Îndatoririle fundamentale
Fidelitatea faţă de ţară ARTICOLUL 54
(1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.
(2) Cetăţenii cărora le sunt încredinţate funcţii publice, precum şi militarii, răspund de îndeplinirea cu credinţă a obligaţiilor ce le revin şi, în acest scop, vor depune jurământul cerut de lege.

Apărarea ţării ARTICOLUL 55
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.
(2) Condiţiile privind îndeplinirea îndatoririlor militare se stabilesc prin lege organică.
(3) Cetăţenii pot fi încorporaţi de la vârsta de 20 de ani şi până la vârsta de 35 de ani, cu excepţia voluntarilor, în condiţiile legii organice.
————————
Contribuţii financiare ARTICOLUL 56
(1) Cetăţenii au obligaţia să contribuie, prin impozite şi prin taxe, la cheltuielile publice. (2) Sistemul legal de impuneri trebuie să asigure aşezarea justă a sarcinilor fiscale.
(3) Orice alte prestaţii sunt interzise, în afara celor stabilite prin lege, în situaţii excepţionale.
——————————–
Exercitarea drepturilor şi a libertăţilor ARTICOLUL 57
Cetăţenii români, cetăţenii străini şi apatrizii trebuie să-şi exercite drepturile şi libertăţile constituţionale cu bună-credinţă, fără să încalce drepturile şi libertăţile celorlalţi.
—————————
Punerea sub acuzare ARTICOLUL 96
(1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.
(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.
(4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

Revedeţi vă rog art 55
Apărarea ţării art 55
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.

Fac un Apel către Armata României!
Voi nu numai că sunteţi în drept să apăraţi România dar aveţi obligaţia să apăraţi ţara! Repet “obligaţia să apăraţi ţara”! Ţara e una, statul e altceva!

Acest stat nu mai reprezintă ţara!
Preşedintele tratează de unul singur condiţiile umilitoare ale unei tranzacţii financiare cu FMI!
Uitaţi-vă în Constituţie şi spuneţi-mi unde este prevăzută “supunerea politică” a României faţă de un organism financiar!
Preşedinte, guvern, opoziţie, sindicate! Toate aceste instituţii intra în discuţii cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional!
Slugi, slugi, slugi! Am ajuns un popor de slugi la mâna acestei mafii politice!
Militari ai Armatei Române! Faceţi-vă datoria faţă de ţară!

Vedeti si:
România şi criza mondială – Ce urmează?
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?
Frăţia pentru România
Pensiile – de ce tace preşedintele?

3 Răspunsuri to “Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria!”


  1. 1 Ciocan Dorel V 40, PM la 4:40 pm

    Nesemnificativ!

  2. 2 MIHAI GEORGEVICI V 57, PM la 7:57 pm

    Ascultaţi cuvântul cetăţeanului puternic!

    C O N C O R D I A

    DOMNULE PREŞEDINTE TRAIAN BĂSESCU,

    STIMAŢI PARLAMENTARI ŞI GUVERNANŢI,

    Ne considerăm cetăţeni liberi al României, crescuţi şi educaţi în numele dreptăţii şi-al credinţei în Domnul IISUS HRISTOS şi facem un apel din inimă către domniile voastre, către toţi cetăţenii patriei, indiferent din ce partide politice fac parte, a sosit timpul să realizăm CONCORDIA, să ne unim forţele pentru a salva această navă (ROMÂNIA) care pluteşte în derivă, să găsim puterea în noi (aşa cum la REVOLUŢIE ne strângeam în braţe şi plângeam de bucurie că, în sfârşit, prin sacrificiul suprem al eroiilor noştri legendari – tânăra generaţie ce nu s-a temut de moarte – cucerisem LIBERTATEA şi dreptul la DEMOCRAŢIE…după o jumătate de secol de înrobire comunistă) de-a face un efort de omenie şi dăruire patriotică, să nu ne lăsăm înrobiţi de nişte împrumuturi exorbitante cu dobânzi înrobitoare, să ne salvăm prin ROMÂNII NOŞTRI din ţară şi din străinătate.

    ATENŢIE!

    Suntem în plin război, va trebui să trăim sau să murim; un cataclism distrugător ne poate omorî în clipele următoare, să ne lăsăm cuprinşi de disperare, să nu ştim unde putem găsi ajutorul?

    Aduceţi-vă aminte ce greutăţi a înfruntat GERMANIA după al doilea Război mondial, care a ştiut să-şi mobilizeze fiii credincioşi patriei, ca să poată supravieţui, ca apoi să devină locomotiva Europei.

    SALVAREA NOASTRĂ

    Oameni buni, pe care noi v-am votat, în care am avut încredere că ne veţi asigura un trai decent, cum puteţi să acceptaţi ideii şi propunerii de-a reduce pensiile şi plata salariilor cu procente (diferenţiat..) de la 15-25%, când şi aşa viaţa ne este destul de grea?

    După REVOLUŢIE am avut oameni capabili să se ridice şi să devină afacerişti, industriaşi, întreprinzători în domeniul agriculturii, transportului, telecomunicaţiilor, construcţiilor, bancheri renumiţi, clasa avută pe care toate guvernele au pus-o la zid şi aţi creeat organisme peste organisme de îngrădire, cercetare, urmărire…(numai să-i denigraţi mai mult sau mai puţin pe vinovaţii

    şi adversarii politici), dar cred că veţi lua exemplul Americii, Italiei, Germaniei şi a multor state care şi-au salvat ţara prin ajutorul pe care l-au cerut şi l-au primit de la concetăţenii lor.

    SOLUŢIA CEA MAI LA ÎNDEMÂNĂ ESTE:

    Cele câteva miliarde pe care le voiţi să le stoarceţi de la cei amârâţi: pensionari şi salariaţi le puteţi lua cu ÎMPRUMUT LEGAL şi o dobândă omenească de la bancherii români, cărora trebuie să le asiguraţi garanţia returnării banilor şi facilităţi fiscale de revigorare a investiţiilor în sectoarele economice cu preponderenţă (industrie, agricultură, transport, construcţii).

    Sunt sigur că veţi găsi înţelegere şi sprijin, dar făceţi acest pas de-a salva ROMÂNIA, fiindcă aceştia (bogaţi) sunt fiii noştri care vor pune umărul să scoatem ţara din criză.

    SOLUŢIE DE REZERVĂ

    Nu minimalizaţi foştii parteneri din piaţa răsăriteană şi de ce nu şi alte ţări care sunt dispuse la o cooperare loială, nu de sărăcire şi de subjugare economică şi politică.

    NOTĂ:

    Acest comunicat va fi transmis în ţară şi străinătate prin intermediul MCP Press Agency, a fost redactat în ziua de 9 mai, Ziua Europei şi face parte din campania de informare “MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC”.

    http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blogs/ascultati-cuvantul

    Ec. Mihai Georgevici,

    Preşedinte Fondator al Fundaţiei MCP {MASS COMMUNICATION POWER}

    Scriitorul-compozitor Marin Voican-Ghioroiu


  1. 1 Tweets that mention Apel către Armată: Faceţi-vă Datoria! « Cronica – România de azi -- Topsy.com Trackback pe V 22, PM la 4:22 pm

Lasă un răspuns




RSS Cronica- Romania de azi

RSS Feed RSS - Posts

RSS Feed