luni, 18 februarie 2013



Protest
impotriva bolsevismului de presa
Hotarat sa distruga, in interes global, extern,  structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, regimul Basescu i-a "motivat" pe lucratorii acestora, transformandu-i de-a pururi, odata cu disponibilizarea sau trecerea in rezeva, in asistati social. Ce conteaza ca acestia au avut contracte individuale cu statul, stipuland pentru ei tot felul de privatiuni, inclusiv conditia de a-si da viata la nevoie? Ce conteaza ca aceste contracte erau incheiate de 5, 10, 15 ani si ca legile ticaloase 119 si 263/2010 le-au anulat post factum, adica au operat retroactiv?
Ca s-o poata face, prin abuz, fals si uz de fals, regimul Basescu, adica Demisul insusi, Oprea, Seitan, Boc, Igas, Blaga, Udrea, etc, au apelat la trompetele bolsevice de presa, care i-au batjocorit in ultimul hal pe purtatorii de uniforma, pe tema "nesimtiti cu pensii nesimtite de 20 de milioane". Daca nu era SCMD-ul sa lichideze definitiv in justitie odioasa operatiune retroactiva numita "RECALCULARE" (ICCJ, 7 ianuarie 2011), astazi toti fostii militari si politisti ar fi fost niste cersetori la margine de drum, expunandu-si prin parcuri pantofii militari scalciati, asortati la ciorapii kaki sau albasti si plangandu-si individual soarta, fara sa-i asculte nimeni. Victoria juridica a SCMD, in ciuda urletelor trompetelor de propaganda bolsevica, tip Tiberiu Fratila, i-a obligat insa pe basisti sa inventeze o operatie si mai penala si anume "REVIZUIREA RECALCULARII". Aceasta le-a permis ca, aruncand ici colo, in special celor cu un picior in groapa, venituri de 10 ori mai mari decat avusesera, sa devalizeze, in an electoral, bugetele armatei si Internelor. In locul promisei economii de 42 milioane euro anual, pe seama rezervistilor, s-au realizat: o "gaura neagra" tot anuala de aproape 1 miliard de euro, un haos incredibil in Justitie si, in plan financiar o suma de ilegalitati, de domeniul penalului.
Totul a fost posibil, pentru ca media basista a actionat pe baza principiului bolsevic "de la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa necesitati". Adica toti oamenii sunt egali, nu in fata legii ci intre ei si toate meseriile trebuie tratate egal, de unde o aberanta Lege a sistemului unic de salarizare si o si mai aberanta Lege a sistemului unic de pensii. Ceausescu nu a indraznit sa proclame intronarea comunismului, Basescu l-a implementat insa, cu tupeu, in practica!
La vremea respectiva, USL-ul a anuntat ca va abroga, a doua zi dupa ce va ajunge la putere, legile imbecile, antidemocratice si antieuropene. Astazi insa, cand a ajuns la putere, pare invadat mental de fostii sobolani basisti, care i s-au strecurat in ograda, din ordin, in frunte cu Oprea, un actual ministru al muncii, batand campii despre "recalculare" si acreditand astfel ideea ca legile genocidului au fost bune, dar ca cei care le-au tradus in practica au stat prost cu aritmetica. In plus, cozile de topor basiste din presa, s-au reactivat pe ideea egalitarismului bolsevic, impotriva "legilor speciale", prostindu-i pe romani ca "special" ar insemna "mare". Adica de ce sa nu aiba toata lumea aceeasi lege?
Oameni buni, raspunsul la imbecilismul bolsevic de presa este simplu: nu suntem toti egali, pentru ca, in timp ce noi ne-am inceput carierele la 20-25 de ani, Nadia Comaneci si-a incheiat-o la 19 ani. Potrivit bolsevicilor, ar trebui s-o trimitem pe Nadia la Olimpiada sa concureze, ca nu are inca 60 de ani, varsta iesirii la pensie pentru toate femeile, fara exceptie. Ar trebui sa vedem in "Lacul lebedelor" balerine de 60 de ani si balerini de 65, hotii de 18-20 de ani sa fie alegati de agenti de politie de 65 de ani, sa fim transportati in vacanta, peste mari si tari de piloti de 65 de ani si sa ne zambeasca stewardese de 60. Cat despre Afganistan si Irak, acolo sa mentina pacea sub stindard NATO doar promotiile 1972-1977!
Toate meseriile sunt importante. mai importante oricum decat hlizitul la promptere, matreata emisa pe post de idei de patapievicii zilelor noastre si "educatia" pe care o fac tinerilor dame care, in afara de gingii si silicoane nu pot exhiba nimic, basca  diverse cusatorese si cusatori, care imprima filozofal abtibilduri pe izmene standard. Nu toate meseriile insa implica aceeasi doza de consum nervos si fizic sau de risc. Cum poate fi egal, din punctul de vedere al varstei terminus de munca,  un profesor care a evoluat o viata intreaga la catedra cu un pilot care a fost zguduit 20 de ani la mansa (in cazul fericit in care a scapat cu viata) sau cu o gimnasta care s-a deteriorat fizic in anii adolescentei, evoluand la barna sau la sol?
De ce pilotii TAROM-ului sa aiba pensie de sute de milioane si Gogu de la scularie nu? Pentru ca pilotii civili au salarii de sute de milioane si contribuie tot cu sute de milioane la bugetul de pensii si pentru ca pilotii, fie civili fie militari (acestia din urma napastuiti intotdeauna sub aspect financiar) nu stiu daca se vor mai intoarce la familii din misiune sau vor ajunge direct la Ghencea si Bellu. Cu sau fara onoruri!
De ce un om de serviciu sa nu fie tratat la fel, in baza aceleiasi legi, cu un subofiter? Pentru ca omul de serviciu nu moare impiedicandu-se de matura in timp ce subofiterul, sau gradatul sau ofiterul au toate sansele sa se intoarca in patru scanduri din Angola, Bosnia, Kosovo, Afganistan sau Irak, unde nici un producator de matreata intelectuala nu poate sa le explice cu claritate ce cauta.
"In ce razboaie ati luptat voi?", mai rage cate un ipochimen la reprezentantii SCMD. Raspunsul nostru este ca, fostii politisti si spioni, membri SCMD n-au luptat si nu vor lupta niciodata in linia intai, desi au cazut si vor cadea in continuare pe frontul strazii sau al razboiului din umbra. Ca militarii au murit si vor muri in continuare, in tari strine pentru interese straine, iar acasa, cu miile, pe frontul cladirii unui stat puternic numit Romania.
Stimati tovarasi analisti bolsevici, decenii de-a randul v-ati incalzit cu carbunele scos de noi din mine, ati mancat painea recoltelor culese de noi, ati cumparat pe nimic apartamentele din blocurile construite de noi, v-ati dus la mare sau la munte, pe autostrazi si sosele construite de noi, ati trecut pe poduri cladite de noi, ati avut lumina datorita barajelor ridicate si de noi, pazite oricum de noi si astazi lasate in paragina, pana la catastrofa finala.
Intrebarea este cu ce ati contribuit voi, stimati analisti bolsevici, la binele si propasirea comunitatii numite natiunea romana? In afara de gargara de doi bani, de care ne-am saturat, si productia de idei si sfaturi, pe care nu vi le cere nimeni, ce dati natiunii, voi care cereti concretul? Cate tone de lapte, branza, oua, grane, sau fonta, produceti anual? Cu ce drept va ratoiti de la inaltimea miilor de euro pe care ii primiti ca sa imbecilizati natiunea romana, la cei care isi apara drepturile legitime, incepand cu dreptul primordial, dreptul la viata? Veti spune ca voi sunteti plati de "privati". Care "privati"? Aia care s-au imbogatit pe seama statului, ciordind, impreuna cu strainii din avutia nationala? Aia care datoreaza miliarde din impozite neplatite statului, impozite pe care nu le vor plati niciodata, pentru ca o guvernare complice sau alta ii va ierta de datorii, "gaura" urmand a fi acoperita tot prin belirea noastra?
Sa va fie clar, tovarasi, noi, rezervistii din SCMD, nu mai vrem nici un fel de "recalculare" si vom da in judecata pe oricine va mai folosi acest cuvant spoliator. Noi vrem "dreptate pana la capat" adica incetarea discriminarii noastre si intoarcerea la legea noastra APARTE. Pentru asta inseamna "SPECIAL": "DEOSEBIT", "APARTE", nu "MULT"! Ne-am saturat de discutii, de comisii si comitete, de promisiunile unora care nici macar nu stiu ce vorbesc. Vrem ca proiectul Legii pensiilor militare de stat, la care au lucrat 6 luni de zile experti ai ministerelor Apararii, Internelor, Muncii, SRI, ai ONG-urilor rezervistilor si SCMD sa fie votat prin procedura rapida in Parlament. Acesta lege ne va reda statutul, dreptul si dreptatea, inclusiv drepturile abuziv retrase tuturor celor inca in viata si condamnati fara echivoc la disparitie de regimul Boc, dar si generatiilor viitoare de militari trimisi sa moara aiurea pentru interese discutabile. Ni s-a promis asta, de "a doua zi", o zi care, deocamdata, pare a avea nu 24 de ore ci ... de 10 luni! Iar, inainte de aparitia Legii, dorim doua OUG prin care sa intram in legalitate. Aceea privind revenirea veniturilor celor discriminati, nu la zi, ci la nivelul ultimei pensii legale din decembrie 2010. In plus, dorim o ordonata de urgenta care sa ne redea nu numai noua, ci tuturor pensionarilor Romaniei, dreptul legal la munca, conditionat si stirbit prin aberanta Lege 329/2009. Nu vrem "recalculari" care sa bage in mormant alti colegi de ai nosti, pentru ca ceea ce au dobandit legal, in baza unei aberatii declarata lege "constitutionala" de CCR, este dreptul lor patrimonial legitim dobandit! Nu vrem nici macar, pe moment, pedepsirea vinovatilor, pentru a nu fi acuzati ca periclitam soarta Romaniei, deoarece vinovatii, in frunte cu Basescu, i-au prostit pe cei pe care noi si aliatii nostri (pensionarii civili, ceferistii, grefierii, minerii, revolutionarii, profesorii, lucratorii din sanatate, functionarii publici, etc) i-am adus la putere, sa semneze un asa zis "Pact social". Va veni si vremea rasplatii pentru Basescu, Boc, Seitan, Anastase, Udrea, Oprea, Blaga, Igas, etc. persoane care, in orice tara normala, ar fi fost astazi dupa gratii, nu tot la masa bucatelor. Numai ca atunci ne vom aduce aminte si de bolsevicii din presa, de toti cei care au facut posibile haosul si distrugerea tuturor categoriilor socioprofesionale si de varsta prin prestatiile lor isterice si pline de un tupeu inimaginabil, in slujba dictaturii. Indiferent ce grade au primit in rezerva, indiferent ce functii si salarii li s-au dat prin reactivare secreta, noi nu-i vom uita asa cum i-a uitat, ministrul care i-a descoperit, domnul general  Dobritoiu Corneliu.
Deocamdata, ne multumim sa atragem romanilor atentia ca cine se lasa manipulat de slugile regimului tiranic basist isi merita soarta, pentru ca noi am obosit, o declar oficial, si sa-i mai aparam pe prosti de consecintele propriei lor prostii! Daca noi pierdem lupta, cei ce vor, in numele egalitarismului bolsevic, sa le cadem pleasca, pe casa lor de pensii, la care nici noi, nici "asistatii" fosti CAP-isti nu am contribuit, vor fi serviti de n-au s-o poata duce! Dar nu le va mai folosi la absolut nimic regasita "minte a romanului, cea de pe urma"!
17.02.2013
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
PRESEDINTELE SCMD